Usein kysytyt kysymykset: Langaton ohjaus Langattoman lähiverkkosovittimen alustaminen

• 0121

Vastaus

Ulkoiset ja sisäänrakennetut mallit

1. Pidä asetuspainiketta painettuna 10 sekuntia.

2. Kun alustus on valmis, merkkivalot 1 ja 2 vilkkuvat yhtä aikaa kolme kertaa (palavat ja sammuvat 0,5 sekunnin välein).

Tämän jälkeen merkkivalo 1 vilkkuu (palaa 2 sekuntia, on sammuneena 0,5 sekuntia).

Kumpikin merkkivalo palaa 60 sekunnin kuluttua alkuperäiseen valotilaansa (merkkivalo 1: palaa; merkkivalo 2: palaa 2 sekuntia, on sammuneena 2 sekuntia).

USB-mallit

Tyypin 1 kaukosäädin

1. Pidä kaukosäätimen SEND- tai OFF (TIMER) -painiketta painettuna vähintään 5 sekunnin ajan.
  2. ”Ln” ja ”1” näkyvät kaukosäätimen näytössä.
  3. Valitse ”2” kaukosäätimen TEMP-painikkeella.
  4. Paina kaukosäätimen O/I-painiketta.
  5. ”1n” näkyy kaukosäätimen näytössä.
  6. Paina kaukosäätimen O/I-painiketta. Kun sovittimen alustus alkaa, WLAN-merkkivalo alkaa vilkkua. Kun alustus on valmis, WLAN-merkkivalo sammuu.

Tyypin 2 kaukosäädin

1. Pidä kaukosäätimen ON (Timer) -painiketta painettuna vähintään 5 sekunnin ajan.
  2. ”L2” näkyy kaukosäätimen näytössä.
  3. Paina kaukosäätimen START/STOP-painiketta.
  4. ”1n” näkyy kaukosäätimen näytössä.
  5. Paina START/STOP-painiketta uudelleen. Kun sovittimen alustus alkaa, WLAN-merkkivalo alkaa vilkkua. Kun alustus on valmis, WLAN-merkkivalo sammuu.

Tyypin 3 kaukosäädin

1. Paina kaukosäätimen WLAN-painiketta kolme kertaa.
  2. ”L3” näkyy kaukosäätimen näytössä.
  3. Pidä kaukosäätimen O/I-painiketta painettuna vähintään 5 sekunnin ajan. Kun sovittimen alustus alkaa, WLAN-merkkivalo alkaa vilkkua. Kun alustus on valmis, WLAN-merkkivalo sammuu.

Tyypin 4 kaukosäädin

1. Paina kaukosäätimen WLAN-painiketta kolme kertaa.
  2. ”L3” näkyy kaukosäätimen näytössä.
  3. Paina kaukosäätimen O/I-painiketta.
  4. ”1n” näkyy kaukosäätimen näytössä.
  5. Pidä kaukosäätimen O/I-painiketta painettuna vähintään 5 sekunnin ajan. Kun sovittimen alustus alkaa, WLAN-merkkivalo alkaa vilkkua. Kun alustus on valmis, WLAN-merkkivalo sammuu.

Tyypin 5 kaukosäädin

1. Pidä kaukosäätimen TIMER-painiketta painettuna vähintään 5 sekunnin ajan.
  2. ”Ln” ja ”1” näkyvät kaukosäätimen näytössä.
  3. Valitse ”2” kaukosäätimen TEMP-painikkeella.
  4. Paina kaukosäätimen START/STOP-painiketta.
  5. ”1n” näkyy kaukosäätimen näytössä.
  6. Paina kaukosäätimen START/STOP-painiketta. Kun sovittimen alustus alkaa, WLAN-merkkivalo alkaa vilkkua. Kun alustus on valmis, WLAN-merkkivalo sammuu.