FAQ: Draadloze bediening Hoe kan ik handmatig een WLAN-adapter verbinden met mijn smartphone met iOS 14 (of een tablet met iPad OS 14)?

• 0122

Antwoord

Wanneer u handmatig een WLAN-adapter gaat verbinden met uw smartphone met iOS 14 of tablet met iPad OS 14, verschijnt er een bericht op het scherm van uw smartphone of tablet, zoals hieronder wordt weergegeven.

1.

Wanneer dit bericht wordt weergegeven, keert u terug naar het beginscherm van uw smartphone of tablet.

2.

Tik op het pictogram Instellingen.

3.

Tik op het WLAN-pictogram.

4.

Tik op de SSID van het toegangspunt waarmee u verbinding wilt maken.

5.

Wanneer u verbinding hebt gemaakt met het toegangspunt, keert u terug naar het beginscherm.

6.

Tik op het FGLair-pictogram.

7.

Tik op Doorgaan.

8.

Het bericht 'Nieuwe airconditioner registreren voor uw account' verschijnt op het scherm.

9.

Het bericht 'Airconditioner wordt geïnitialiseerd' verschijnt.

10.

Het bericht 'Instelling voltooid' verschijnt.

Als foutcode 293x op het scherm wordt weergegeven, voert u de volgende stappen uit:

1.

Tik op OK.

2.

Wanneer dit bericht wordt weergegeven, keert u terug naar het beginscherm van uw smartphone of tablet.

3.

Tik op het pictogram Instellingen.

4.

Tik op het WLAN-pictogram.

5.

Tik op de SSID van het toegangspunt waarmee u verbinding wilt maken.

6.

Wanneer u verbinding hebt gemaakt met het toegangspunt, keert u terug naar het beginscherm.

7.

Tik op het FGLair-pictogram.

8.

Tik op Systeemtype.

9.

Tik op Volgende.

10.

Tik op Snelle verbinding.

11.

Tik op Registreren.

12.

Het bericht 'Nieuwe airconditioner registreren voor uw account' verschijnt op het scherm.

13.

Het bericht 'Airconditioner wordt geïnitialiseerd' verschijnt.

Het bericht 'Instelling voltooid' verschijnt.