SERVICE EN ONDERSTEUNING

Onze deskundige verkoop- en servicevertegenwoordigers en onze gedetailleerde FAQ-sectie helpen u met al uw behoeften, variërend van het selecteren van producten tot de installatie en het onderhoud ervan.

Zoek een distributeur in uw land

Onze distributeurs regelen de verkoop en klantenservice van producten van Fujitsu General in Europa.

Neem voor meer informatie over onze producten en diensten contact op met onze distributeurs op de lijst.

Meer informatie

Mobiele app voor probleemoplossing voor iOS- en Android-apparaten

Mobile Technician (gratis)

Deze app biedt informatie over foutmeldingen voor alle huidige airconditionermodellen van Fujitsu General. De app helpt u ook de status van uw airconditioning te controleren, zoals de weerstand en druk van de thermistor, en toont probleemoplossingstabellen uit servicehandleidingen.