FAQ: Draadloze bediening Een draadloze LAN-adapter initialiseren

• 0121

Antwoord

Externe en geïntegreerde typen

1. Houd de instelknop 10 seconden ingedrukt.

2. Wanneer de initialisatie is voltooid, knipperen zowel led 1 als led 2 drie keer gelijktijdig (knippert om de 0,5 seconden).

Vervolgens knippert led 1 (brandt 2 seconden en dan 0,5 seconde uit).

Na 60 seconden schakelen beide ledlampjes terug naar hun oorspronkelijke lichtpatronen (led 1: brandt; led 2: brandt gedurende 2 seconden en dimt gedurende 2 seconden).

USB-typen

Voor afstandsbediening type 1

1. Houd de knop SEND of OFF (TIMER) op de afstandsbediening minimaal 5 seconden ingedrukt.
  2. 'Ln' en '1' verschijnen op het scherm van de afstandsbediening.
  3. Selecteer '2' met de knop TEMP op de afstandsbediening.
  4. Druk op de O/I-knop op de afstandsbediening.
  5. '1n' verschijnt op het scherm van de afstandsbediening.
  6. Druk op de O/I-knop op de afstandsbediening. Wanneer de adapter wordt geïnitialiseerd, begint het indicatielampje 'WLAN' te knipperen. Wanneer de initialisatie is voltooid, dimt het indicatielampje 'WLAN'.

Voor afstandsbediening type 2

1. Houd de knop ON (Timer) op de afstandsbediening minimaal 5 seconden ingedrukt.
  2. 'L2' verschijnt op het scherm van de afstandsbediening.
  3. Druk op de START/STOP-knop op de afstandsbediening.
  4. '1n' verschijnt op het scherm van de afstandsbediening.
  5. Druk nogmaals op de START/STOP-knop. Wanneer de adapter wordt geïnitialiseerd, begint het indicatielampje 'WLAN' te knipperen. Wanneer de initialisatie is voltooid, dimt het indicatielampje 'WLAN'.

Voor afstandsbediening type 3

1. Druk 3 keer op de WLAN-knop op de afstandsbediening.
  2. 'L3' verschijnt op het scherm van de afstandsbediening.
  3. Houd de O/I-knop op de afstandsbediening minimaal 5 seconden ingedrukt. Wanneer de adapter wordt geïnitialiseerd, begint het indicatielampje 'WLAN' te knipperen. Wanneer de initialisatie is voltooid, dimt het indicatielampje 'WLAN'.

Voor afstandsbediening type 4

1. Druk 3 keer op de WLAN-knop op de afstandsbediening.
  2. 'L3' verschijnt op het scherm van de afstandsbediening.
  3. Druk op de O/I-knop op de afstandsbediening.
  4. '1n' verschijnt op het scherm van de afstandsbediening.
  5. Houd de O/I-knop op de afstandsbediening minimaal 5 seconden ingedrukt. Wanneer de adapter wordt geïnitialiseerd, begint het indicatielampje 'WLAN' te knipperen. Wanneer de initialisatie is voltooid, dimt het indicatielampje 'WLAN'.

Voor afstandsbediening type 5

1. Houd de TIMER-knop op de afstandsbediening minimaal 5 seconden ingedrukt.
  2. 'Ln' en '1' verschijnen op het scherm van de afstandsbediening.
  3. Selecteer '2' met de knop TEMP op de afstandsbediening.
  4. Druk op de START/STOP-knop op de afstandsbediening.
  5. '1n' verschijnt op het scherm van de afstandsbediening.
  6. Druk op de START/STOP-knop op de afstandsbediening. Wanneer de adapter wordt geïnitialiseerd, begint het indicatielampje 'WLAN' te knipperen. Wanneer de initialisatie is voltooid, dimt het indicatielampje 'WLAN'.