FAQ: Draadloze bediening Hoe kan ik de draadloze verbinding gebruiken?

• 0091

Antwoord

U hebt het volgende nodig:

Benodigde items:

• Een Fujitsu General-airconditioner met Smartphone Link
  • Een draadloze router die compatibel is met de IEEE802.11b/g/n-standaard voor draadloze communicatie die de 2,4-GHz band van 1 tot 13 kanalen gebruikt
  • De FGLair-app
  • Een mobiel apparaat met Android 5.0 of hoger of met iOS 9.0 of hoger

Draadloze connectiviteit instellen:

• Maak een gebruikersaccount aan in de mobiele app.
  • Stel een draadloze LAN-verbinding in.

(Stel de verbinding in tussen een airconditioner en een router, en tussen een airconditioner en de mobiele app)

Raadpleeg de installatiehandleiding voor draadloze verbinding via de volgende koppeling: