FAQ: Draadloze bediening Wat doet deze app?

• 0073

Antwoord

Met deze app kunt u uw mobiele apparaat gebruiken om uw airconditioner te bedienen en de bedrijfsstatus te controleren, zelfs als u niet in de buurt bent.

• Om het te laten werken, moet u een Fujitsu General-airconditioner hebben die is uitgerust met Mobile Device Link.
  • U moet een mobiel apparaat hebben om de app te kunnen installeren.
  • Wat u kunt bedienen en monitoren hangt af van het model van uw airconditioner.

Raadpleeg de gebruikshandleiding van de mobiele app voor meer informatie.

Downloads - zoekpagina voor documenten