FAQ: Draadloze bediening Wat is het bereik voor draadloze communicatie?

• 0030

Antwoord

Het communicatiebereik varieert afhankelijk van de constructie en indeling van een huis en de prestaties van een draadloze router of een draadloos LAN-toegangspunt.

Raadpleeg de instructiehandleiding van het apparaat of de website van de fabrikant voor informatie over het bereik van draadloze communicatie.

Als u het antwoord niet kunt vinden, neem dan contact op met de klantenservice van de fabrikant van het apparaat.

FGLair is een handelsmerk van Fujitsu General Limited.