FAQ: Draadloze bediening Hoe zet ik de draadloze functie van mijn airconditioner terug naar de oorspronkelijke instellingen?

• 0040

Antwoord

Voordat u een draadloze adapter weggooit of aan iemand anders geeft, moet u deze eerst terugzetten naar de fabrieksinstellingen om te voorkomen dat de airconditioner niet goed functioneert.

Voordat u een draadloze adapter initialiseert voor een airconditioner die is geregistreerd bij FGLair™, moet u eerst de geregistreerde airconditioner uit de app verwijderen.

.

1. Annuleer de registratie van de huidige draadloze adapter in de app.

De registratie van een draadloze LAN-adapter ongedaan maken

2. Initialiseer de huidige draadloze adapter.

Een draadloze LAN-adapter initialiseren