FAQ: Draadloze bediening Hoewel de aanbevolen frequentieband 2,4 GHz is, is er dan een probleem als mijn router ook een 5GHz-band heeft?

• 0096

Antwoord

Er is geen probleem mits de te gebruiken router ook een 2,4GHz-band heeft.

Als u FGLair gebruikt, is het noodzakelijk om verbinding te maken via de 2,4GHz-band.

Neem contact op met de fabrikant van de router die u gebruikt als u de instellingen van de router wilt wijzigen.