PRECAUŢII ÎN UTILIZARE

  • Utilizarea acestei aplicații face posibilă operarea aparatului de aer condiționat din locuri din care nu îl veți vedea direct. Prin urmare, persoanele din cameră ar putea fi expuse la utilizarea neprevăzută a aparatului de aer condiționat. Verificați starea camerei înainte de a utiliza această aplicație.
    • Verificați în mod regulat dacă alimentarea electrică a aparatului de aer condiționat este ferm conectată și că nu s-a acumulat praf în zona din jur.
      Se poate produce căldură sau un incendiu.
    • Verificaţi din timp dacă nu există defecţiuni la aparatul de aer condiţionat.
    • Asiguraţi-vă că fluxul de aer de la aparatul de aer condiţionat nu provoacă efecte adverse.
      Obiectele pot cădea și provoca răni, incendii sau daune materiale.
    • Dacă ştiţi că se află persoane în apropierea aparatului de aer condiţionat, informaţi-le din timp că veţi opera şi opri aparatul de la distanţă.
      Operarea și oprirea bruscă a aparatului de aer condiționat pot lua prin surprindere persoanele neavizate, făcându-le să cadă sau să se prăbușească la pământ dacă se află pe un suport.
      Mai mult, modificările rapide la nivel de temperatură a camerei pot afecta starea fizică a persoanelor. Nu utilizați această aplicație dacă în cameră se află persoane ce nu pot controla temperatura singure (de exemplu, sugari, copii, persoane cu dizabilități fizice, persoane în vârstă sau bolnave).
    • Înainte de a utiliza această aplicație, trebuie să înțelegeți pe deplin setările rezervate temporizatorului și alte operații.
      Acţionarea sau oprirea neprevăzută a aparatului de aer condiţionat poate afecta starea fizică a persoanelor sau poate avea efecte adverse asupra animalelor sau plantelor.
    • Verificați frecvent setările și funcționarea aparatului de aer condiționat când utilizați această aplicație de la distanță.
      Modificările rapide la nivel de temperatură a camerei pot afecta starea fizică a persoanelor sau poate avea efecte adverse asupra animalelor sau plantelor.

    • Când utilizați aparatul de aer condiționat din această aplicație, lămpile indicatoare de pe unitatea interioară se aprind. Cu toate acestea, lămpile nu clipesc și nu se aud sunete de recepție de la unitatea interioară.
  • Dacă adaptorul WLAN nu recepționează corect semnalele de la punctul de acces, modificați poziția punctului de acces sau direcția antenei pentru a optimiza recepția. Puteți optimiza recepția și dacă mutați punctul de acces mai aproape de adaptorul WLAN sau dacă utilizați un repetor LAN fără fir.