KÖZVETLEN VEZÉRLÉS

A légkondicionálót hozzáférési pont nélkül is működtetheti okostelefonjáról.

Egyes funkciók azonban korlátozottak, és a vezérlés csak abban a tartományban érvényes, amelyben a légkondicionáló és az okostelefon közvetlenül kommunikálni tud.

A légkondicionáló regisztrációja a Direct Control (közvetlen vezérlés) üzemmódhoz is szükséges. Lásd "A LÉGKONDICIONÁLÓ REGISZTRÁCIÓJA" a légkondicionáló regisztrációjának részleteiért.

Ha a vezérlési módot Cloud Controlról (felhő alapú vezérlés) Direct Controlra szeretné váltani, végezze el az alábbiakat az alkalmazásban:
Beállítások fül > „Environment Setting” > „Mode switching” > „Direct control”

Ha nincs hozzáférési pontja, vagy nem csatlakozott a Cloud Controlhoz, válassza a "Direct control" lehetőséget a "Sign in" képernyőn.
Lásd "Bejelentkezés" a részletekért.

MEGJEGYZÉS:
Ha a légkondicionálót nem a Cloud Control üzemmóddal üzemeltette, a WLAN jelzőlámpa nem világít a Direct Control üzemmódban.

Közvetlen vezérlés üzemmódban a képernyő jobb felső sarkában jelenik meg az ikon.


Elérhető funkciók vagy beállítások közvetlen vezérlési módban

A légkondicionálókat a Légkondicionáló fülön keresztül működtetheti. ([] vagy []).
Lásd "FŐMENÜ" és "Légkondicionáló egyedi képernyője" a részletekért.

A Beállítások fülön [] ellenőrizheti vagy szerkesztheti az „Account Setting”, „Environment setting” és „Air conditioner editing” menüpontokat.
A „Firmware information” a Beállítások fülön [] ellenőrizhető.
Lásd "Account Setting (Fiókbeállítás)", "Environment setting (Környezeti beállítások)", "Air conditioner editing (Légkondicionáló szerkesztése)", és"Firmware information (Firmware információk)" a részletekért.

MEGJEGYZÉS:
A Heti időzítő beállítása nem érhető el a Közvetlen vezérlés üzemmódban.