Til INDHOLDSFORTEGNELSE

  • Brug af denne app gør det muligt at betjene klimaanlægget fra steder, hvor du ikke kan se den direkte. Det betyder, at personer i rummet kan blive udsat for utilsigtet betjening af klimaanlægget. Tjek rummets tilstand, før du bruger denne app.
    • Sørg for regelmæssigt at tjekke, at strømforsyningen til klimaanlægget er sikkert tilsluttet, og at der ikke har samlet sig støv i det omkringliggende område.
      Dette kan forårsage overophedning eller brand.
    • Sørg for på forhånd at kontrollere, at der ikke er fejl på klimaanlægget.
    • Vær sikker på, at luftstrømmen fra klimaanlægget ikke vil forårsage nogen bivirkninger.
      Genstande kan falde ned og forårsage personskade, brand eller beskadigelse af ejendom.
    • Hvis du ved, at der er mennesker i nærheden af klimaanlægget, skal du på forhånd informere dem om, at du vil betjene og stoppe det fra et afsidesliggende sted.
      Pludselig betjening eller standsning af klimaanlægget kan overraske en person, og forårsage at denne person falder ned eller falder omkuld hvis personen står på noget.
      Endvidere kan hurtige ændringer i stuetemperaturen forårsage forværringer for en persons fysiske tilstand. Brug ikke denne app, når der er personer i rummet, som ikke selv kan kontrollere temperaturen (f.eks. spædbørn, børn, personer med fysiske handicap, ældre eller syge personer).
    • Forstå de reserverede timerindstillinger og andre handlinger, før denne app bruges.
      Uventet betjening eller standsning af klimaanlægget kan forårsage forværring i en persons fysiske tilstand, eller have en negativ indvirkning på dyr eller planter.
    • Kontrollér jævnligt indstillingerne og driftssituationen for klimaanlægget, når denne app bruges fra et andet sted.
      Hurtig ændring af stuetemperaturen kan forårsage forværring i en persons fysiske tilstand, eller have en negativ indvirkning på dyr eller planter.

    • Når du betjener klimaanlægget fra denne app, tændes indikatorlysene på indendørsenheden. Lysene blinker dog ikke, og der er ingen modtagerlyde fra indendørsenheden.
  • Hvis der er dårlig modtagelse mellem WLAN-adapteren og adgangspunktet, kan det at justere adgangspunktets placering eller antennens retning måske forbedre modtagelsen. Det er også muligt at forbedre modtagelsen ved at flytte adgangspunktet tættere på WLAN-adapteren eller bruge en trådløs LAN-repeater.