Usein kysytyt kysymykset: Langaton ohjaus Miten voin yhdistää WLAN-sovittimeni manuaalisesti älypuhelimella, jossa on iOS 14 (tai tabletilla, jossa on iPad OS 14)?

• 0122

Vastaus

Kun aloitat WLAN-sovittimen manuaalisen yhdistämisen älypuhelimella, jossa on iOS 14, tai tabletilla, jossa on iPad OS 14, alla näkyvä viesti avautuu älypuhelimesi tai tablettisi näytölle.

1.

Kun näet tämän viestin, palaa älypuhelimesi tai tablettisi kotinäyttöön.

2.

Napauta asetuskuvaketta.

3.

Napauta langattoman lähiverkon kuvaketta.

4.

Napauta sen tukiaseman SSID:tä, johon haluat muodostaa yhteyden.

5.

Kun yhteys on muodostettu onnistuneesti tukiasemaan, palaa kotinäyttöön.

6.

Napauta FGLair-kuvaketta.

7.

Napauta [Jatka].

8.

Viesti [Uusi ilmastointilaite rekisteröidään tilillesi] näkyy näytössä.

9.

Viesti [Ilmastointilaitetta alustetaan] näkyy näytössä.

10.

Viesti [Asetus valmis] näkyy näytössä.

Jos näytössä näkyy virhekoodi 293x, toimi seuraavasti:

1.

Napauta OK.

2.

Kun näet tämän viestin, palaa älypuhelimesi tai tablettisi kotinäyttöön.

3.

Napauta asetuskuvaketta.

4.

Napauta langattoman lähiverkon kuvaketta.

5.

Napauta sen tukiaseman SSID:tä, johon haluat muodostaa yhteyden.

6.

Kun yhteys on muodostettu onnistuneesti tukiasemaan, palaa kotinäyttöön.

7.

Napauta FGLair-kuvaketta.

8.

Napauta [Yksikkötyyppi].

9.

Napauta [Seuraava].

10.

Napauta [Helppo yhteys].

11.

Napauta [Rekisteröi].

12.

Viesti [Uusi ilmastointilaite rekisteröidään tilillesi] näkyy näytössä.

Viesti [Ilmastointilaitetta alustetaan] näkyy näytössä.

Viesti [Asetus valmis] näkyy näytössä.